غذای گرم رادریخچال بگذاریم یانه؟چرا

غذای گرم رادریخچال بگذاریم؟چرا

معمولا عادت داریم زمانی که غذایی را زودتر آماده می کنیم تا برای مدتی در یخچال بگذاریم، اول برای سردشدن  آن را در هوای محیط، خنک قرارمی دهیم.

در حالی که شرایطی برای میکروب ها فراهم می آوریم تا به راحتی تکثیر یابند.

این عادتی اشتباه است که نسل ها میان مردم رایج بوده و دلیل آن نیز جلوگیری از خراب شدن یخچال است. در واقع اگر غذای گرم را درون یخچال بگذاریم فقط مقدار خیلی کمتری نسبت به همیشه برق مصرف می شود تا غذا را به درجه سرما برساند. اما باعث هیچ نقص یا اختلالی  درکارکرد یخچال نخواهد شد.

البته بهتر است ابتدا غذاها را در ظروف بزرگتری بریزید و مدتی در فریزر بگذارید تا سریعا سرد شود و سپس در یخچال جابجا کنید. در غیر این صورت غذا را فورا در یخچال بگذارید. شاید کمی بیشتر برق مصرف شود اما خطر تکثیر میکروب ها را که باعث مسمومیت های غذایی می شود را به حداقل رسانده اید.

منجمد کردن

بسیاری از خوراکی ها و غذاها را می توان منجمد کرد البته به شرط اینکه فورا در فریزر قرار گیرد. اگر خوراکی ها مدتی در هوای محیط بمانند و میکروب ها تکثیر یابند و بعد منجمد شوند، به محض اینکه مجددا گرم شوند به سرعت تکثیر می یابند و محیط مناسبی برای رشد خواهند یافت.

همچنین ظروف کوچکی را برای غذاهای درون فریزر انتخاب کنید تا سرما فورا به همه قسمت ها برسد. حتما این نکته را نیز به خوبی می دانید که غذا پس از یک بار انجماد زدایی نباید مجددا یخ بزند. اگر لازانیای باقیمانده از مهمانی رادر فریزر می گذارید باید حتما تا ۴۸ ساعت بعد آن را میل کنید.

منبع:قدس آنلاین بنقل ازwww.Esante.fr

درباره نویسنده

1078مطلب نوشته است .

۷۳ Comments on “غذای گرم رادریخچال بگذاریم یانه؟چرا”

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

تمام حقوق این سایت برای © 2017 pirastefar.ir. محفوظ است.
بهینه سازی وبسیما